Бъдещи „творчески“ планове

Откакто станах на 17 имам мечта.. Да си купя кола и да обиколя България.

Сега след като вече завърших висшето (първата степен само) гледам по-прагматично на нещата. Направих си списък с неща, за които мечтая, с идеята, че така по-лесно ще се случват. Ето какво излезе:

  1. Да си намеря работа Вече си имам работа! :)
  2. Да си купя кола
  3. Да си взема 1 месец отпуск и да обиколя България
  4. Да си купя къща

Както забелязвате първата точка вече е отметната! :D Тази сряда беше първият ми работен ден. Кажете „Здравей“ на госпожица Инженер-проектанта! Започнах с 35 мин по-рано, но какво да се прави.. реших, че трафикът ще е ужасен, а той не беше и стигнах за по-кратко време. Шефката доста ми се зарадва, де. Може би прецени, че съм един трудолюбив работник… е, аз съм, де. :D

Сега чета ISO-та, което е доста скучно и изморяващо, но и от време на време чертая :) Даже вчера подписах първите си два чертежа! :)

Лошото обаче е, че след работа съм толкова уморена, че в 9 и половина вечерта вече съм заспала. Лягам си с кокошките един вид. :D:D:D Но няма начин, ако искам следващите 3 точки от плана ми по-горе да се случат.

Най-много се вълнувам от бъдещата ми обиколка на България. Решила съм да посетя 100-те национални обекта. И то поред на областите, почвайки от Видин и правейки кръг, та накрая да се озова в София. Абе, един вид вече си имам и примерен маршрут, че и ясна идея за нещата. :) Остава само да чакам.

За къщата още нищо няма да казвам, защото да си купя точно къщата, която искам е малко вероятно.. за жалост, но пък мечтите са без пари.

Разбира се, има неща, които чакам в доста по-близко бъдеще. Едно от тях е класирането за магистратура. Малко съм напрегната по този въпрос, защото чувам, че местата за държавна поръчка са малко, а платеното обучение е около 900 лева…  Нали! Гадост!

Още едно нещо, което смятам да правя днес обаче, е да рисувааааааааам!!!!!!! И този път ще го направя! Всеки по-свободен ден се каня и..нищо.. Ей, мързел съм и това си е!

Айде, все пак, ако следващия ми пост е с картинка, значи не ме е мързяло чак толкова. Чакам с нетърпение да видя какво ще направя! :D

Peace и до скоро! :)

 

P.S.

Честит празник на всички българи, където и да се намират в момента! :)

Advertisements

2 responses to “Бъдещи „творчески“ планове

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: